EnglishKirjaudu:
Fore_logo_product

Luotettava ja jatkuvasti ajantasainen kokonaiskuva rakennetun omaisuuden tilasta ja arvosta

Fore-ohjelmiston Asset-moduulilla voit laskea katuverkon, vesihuoltojärjestelmän sekä erilaisten rakennusten uudisarvon, teknisen nykyarvon, korjausvelan ja -kustannukset, sekä ennakoida niiden tulevaa kehitystä - saat siis kattavan kuvan rakennetun omaisuuden arvosta ja tilasta. Assetissa omaisuustiedot ovat helposti ylläpidettävissä, jolloin tiedolla johtamisen edellytykset paranevat. Automatisoinnin ansiosta asiantuntijoiden työpanosta voidaan kohdistaa tuottavaan työhön rutiinien sijasta, ja ulkopuolisten asiantuntijoiden käyttötarve vähenee.

Työkalun avulla:

  • saat selville katujen, vesihuoltoverkoston ja rakennusten tärkeitä tunnuslukuja, kuten uudishinnan, korjausvelan, teknisen nykyarvon ja korjauskustannukset 
  • päivität jo tehtyjä laskelmia
  • saat ennusteet korjausvelan kehityksestä tulevina vuosina ja pystyt ennustamaan korjausvelan kehitystä ja luomaan vaihtoehtoisia skenaarioita, jotka laskevat minkä suuruinen vuosibudjetti tarvitaan korjausvelan kasvun hidastamiseksi seuraavan 10 vuoden aikana
  • yhdistät ja priorisoit katu- ja vesihuoltokohteiden ja rakennusten saneeraustoimet.
Fore Asset

Luotettavuutta, tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä

Untitled (500 × 500 px) (14)
Untitled (500 × 500 px) (13)
Untitled (500 × 500 px) (16)
Untitled (500 × 500 px) (15)

"Meillä on vahva halu kehittää kaupunkimme omaisuudenhallintaa kokonaisuutena. Tavoitteena meillä on saada käyttöön järjestelmä, joka tukee päätöksentekoa ja yhteensovittaa omaisuudenhallinnan ja korjausvelan laskemisen koko kaupunkimme infran osalta. Digitaalinen ja päivittyvä järjestelmä antaa tähän mahdollisuuden, se kokoaa samaan kansiin kaikki tarvittavat tiedot ja sen avulla saamme suunnittelu- ja investointitarpeet kohdistettua oikein.”

Untitled design (79)

Matias Pietilä

Porvoon kaupungin katurakennuspäällikkö

"Toiveena oli saada yksi selkeä työkalu korjausvelan laskemiseen ja investointien riittävyyden seurantaan sekä vesi- että katuhuollossa. Korjausvelasta ei ole aiemmin ollut saatavilla tarkkaa reaaliaikaista arvoa, ja nyt tilanne haluttiin korjata ja saada täsmällistä tietoa päätöksenteon pohjaksi. Fore Assetin toivotaan toimivan apuna myös tulevien saneerausten priorisoinnissa."

Untitled design (79)

Anu Nikulainen

Imatran kaupungin vesihuoltoinsinööri

Untitled design (83)

Haluaisitko kuulla miten Fore Asset moduuli voisi olla avuksi teille? Demoamme ilomielin ohjelmistoa sinulle tai tiimillesi!

OTA YHTEYTTÄ